Velkommen til Tynset Flyklubb's nye internettsider!
19. november 2006

Etter lang tids stillstand på våre gamle nettsider, er det gledelig for undertegnede å endelig kunne lansere helt nye sider. Jeg vil i fremtiden jobbe for å nå mitt mål om å holde sidene kontinuerlig oppdaterte, og håper å greie dette med hjelp fra klubbens medlemmer.

I startfasen vil det kunne forekomme feil og mangler på dette nettstedet, og jeg vil sette stor pris på tilbakemeldinger vedr. dette. Tips til forbedringer mottas også gjerne! Bruk kontaktskjemaet som du finner på kontaktsiden eller e-postadressen til webmaster nederst på denne siden.

I startfasen vil det også kunne forekomme tilføyninger og endringer av innholdet på nettstedet. Informasjonen du finner på disse sidene vil derfor kunne endre seg, så besøk gjerne sidene med jevne mellomrom for å få med deg de siste oppdateringene!

Som dere har oppdaget, er Tynset Flyklubbs nettadresse endret. Den nye adressen er www.tynsetflyklubb.no. Husk å oppdatere dine Favoritter (bokmerker). Det gamle domenenavnet www.tynset-flyklubb.com og den gamle e-postadressen mail@tynset-flyklubb.com vil etter hvert forsvinne. Ny e-postadresse til klubben er fra nå av post@tynsetflyklubb.no.

Sidene leses best i Internet Explorer, med en skjermoppløsning på 1280 x 1024 pixler.

Jeg håper klubbens medlemmer og andre besøkende vil sette pris på sidene og besøke de ofte!

Tynset, 19. november 2006
Jørgen Haugen, webmaster for www.tynsetflyklubb.no