To nye sertifikatinnehavere i Tynset Flyklubb!
24. juni 2009

Skolesjef Bjørn Fossum, Nils Mathias Bransfjell, Sondre Nytrøen Hansen og kontrollant Kjetil Tømmerås.

Noe senere enn kandidatene nok selv hadde håpet på kom endelig dagen for oppflyging, og 24. juni 2009 overbeviste flyskolens "Knoll og Tott" kontrollant Tømmerås om at de endelig er klare til å lufte Cessna'n på egen hånd sammen med venner og kjente, helt uten instruktør og skolesjef Fossums supervision. Forhåpentligvis er det fremdeles mye igjen av sommeren og flysesongen når sertifikatene dukker opp i posten, og vi ønsker lykke til videre med turer i inn- og utland og fremtidige karrierer som kommersielle piloter?

Foto: Jørgen Haugen Foto: Jørgen Haugen

Tynset Flyklubb gratulerer flyskolens, til nå, yngste elever på henholdsvis 17 og 18 år med sine PPL!