Ny sertifikatinnehaver i Tynset Flyklubb!
22. oktober 2010

Foto: Svein Ellingvåg

17 år gamle Magnus Høistad fra Tynset var den som kunne sette tennene i den etter hvert sedvanlige marsipankaken på Tynset Flyplass fredag 22. oktober 2010. For uinnvidde er marsipankake på flyplassen synonymt med bestått skill test, og også denne gangen var det kontrollant Kjetil Tømmerås, til daglig å finne i cockpit på Norwegians 737, som kunne meddele det glade budskap om at privatflygersertifikat nå er en realitet!

Allerede samme dag som oppflygingen fant sted kunne Magnus, som den første eleven i Tynset Flyklubb, sette seg tilbake i Cessnaen og fly familie og venner en æresrunde over Tynset. Dette er blitt mulig grunnet et midlertidig sertifikat som kandidaten får utskrevet umiddelbart etter oppflyging, - og gjett om kandidaten benyttet seg av dette?

Vi ønsker lykke til videre med turer i inn- og utland og en fremtidig karriere som kommersiell pilot?

Tynset Flyklubb gratulerer med sertifikatet!