Ny sertifikatinnehaver i Tynset Flyklubb!
22. oktober 2012

Det foreløpig ferskeste sertifikatet i Tynset Flyklubb tilhører Brendan Coote. Mandag 22. oktober lå tåken tett over Tynset Flyplass, og det så lenge mørkt ut for noen tur i luften i det hele tatt denne dagen, da det selv godt utpå ettermiddagen ikke hadde klarnet opp. Men godt etter kl. 1400 klarte faktisk solen å overvinne den grå-kalde grøten, og dagens kandidat fikk akkurat tilstrekkelig med tid i luften sammen med Tynset Flyklubbs etter hvert faste kontrollant, Kjetil Tømmerås, til å bevise sine ferdigheter. Med bare minutter til overs før kontrollant Tømmerås måtte rekke sin retur med sørgående tog, kunne det konstateres at Tynset Flyklubbs flyskole og skolesjef Fossum har utdannet nok en privatflyger, og den heldige kandidaten denne dagen var Brendan Coote, opprinnelig fra Australia, nå bosatt på Røros. Vi ønsker lykke til med det nyervervede sertifikatet, og velkommen tilbake til Tynset Flyplass, - både luftveien og med fire hjul.

Tynset Flyklubb gratulerer med sertifikatet!

På bildet fra venstre: Skolesjef Bjørn Fossum, kandidat Brendan Coote og kontrollant Kjetil Tømmerås.